Akne on huvitav.. Või hoopis pigem lausa järjekindel..?

See tähendab, et kui SINA hüppad kogu aeg ühelt lahenduselt ja režiimilt teisele, siis ei õnnestu Sul suure tõenäosusega oma nahka päriselt korda saada ja AKNE istub muudkui südamerahuga Su näol, lõual.. Otsmikul ja põskedel edasi…

Proovisid ühe nädala sellerimahla juua? Või ostsid taas uue rasu imava näomaski… ja eelmine nädal uue aknesalvi? See ei aita, kui pidevalt proovid uusi asju ja teed muudatusi ona ummistunud pooridega nahal. Su nahk vajab korda saamiseks pühendumist ja stabiilsust.. Siis saad ka pikaajalised ja püsivad tulemused.

Akne lausa naudib Sinu otsustamatust.

Kui sa pidevalt vahetad tooteid, võid sa tegelikult oma akne puhanguid ise soodustada.

Kas teadsid, et naha uuenemise ja hormoonide tsükkel kestab isegi kuni 3 kuud.

Alles selle aja jooksul on Su nahk täielikult uuenenud ja Sa hakkad nägema tulemusi. Just nii, kuni 3 kuud! Lõpeta rutiinide ja toodete vahetamine iga paari nädala või kuu tagant. Pühendu rutiinile vähemalt 3 kuud, enne kui teed lõpliku otsuse, kas see toimib sinu ja su naha jaoks.

425326002 7674183145943673 7744399722704720503 n

Akne, ummistunud pooride ja väga rasuse ja läikiva naha puhul on oluline piirata gluteeni ja nisutoodete, piima ning suhkru tarbimist, sest:

🚫 Mõnedel inimestel võib gluteen põhjustada põletikulist reaktsiooni, mis võib süvendada aknet. On teada, et põletikulised protsessid kehas võivad mõjutada naha seisundit.

🚫 Uuringud on näidanud, et piim ja piimatooted võivad mõjutada hormoonide tasakaalu ja soodustada aknet. Eriti oluline on see noorukieas ja täiskasvanutel, kes kannatavad hormonaalse akne all.

Piim sisaldab hormoone ja bioaktiivseid molekule, mis võivad mõjutada inimese enda hormoonide tasakaalu.

🚫 Kõrge suhkrusisaldusega toidud suurendavad veresuhkru taset kiiresti, mis omakorda suurendab insuliini taset kehas. Insuliini kõrge tase suurendab rasunäärmete aktiivsust ja mõjutab kahjuks seeläbi ka aknet. Lisaks suhkur soodustab põletikulisi protsesse kehas.

Piirates nende toiduainete tarbimist, võib vähendada akne tekkimist ja leevendada probleemse naha seisukorda ja aidata kaasa naha üldisele tervenemisele ja heaolule.

Pühendu järjepidevusele oma nahahoolduses, toitumises ja elustiilis ning anna mulle teada, kuidas see läheb! Kui tunned end segaduses ja ei näe tulemusi, kirjuta mulle!

Kui tunned, et nahamure on olnud juba pikka aega ja ei ole püsivalt nahka korda saanud, siis tule julgelt tasuta konsultatsiooni, et näha, kas minu lähenemine naha paranemisele saab Sind aidata.

📅 ​Broneeri tasuta sobivusvestlus Zoomis​

Püsi särav ✨

Kaia Kardmaa

holistiline nahaspetsialist

📩 ​Kirjuta mulle​

🎁 ​https://naturee.ee/kingitus/​

Liitu tasuta teadliku näohoolduse grupiga

Sinu nahk väärib parimat 🖤 Kõik soovitused on mu enda peal testitud ✨

ITELLA SMARTPOST 2.95€

Tasuta transport tellimustele üle 50€

KIIRE POSTITAMINE

Kõik tooted kohe olemas

100% TURVALINE

Mugav pangalingiga tasumise võimalus